• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

O društvu

Vaterpolsko Društvo Kamnik že več let aktivno pripravlja različne aktivnosti za vse športne navdušence in navdušence vodnih aktivnosti.

Med letom se odvijajo različni plavalni tečaji v bazenu CIRIUS v Kamniku, ki so namenjeni tako dojenčkom kot tudi tistim, nekoliko večjim plavalnim nadobudnežem.
Otroci od 3,5 leta dalje, lahko obiskujejo plavalni tečaj od oktobra do junija (bazen Cirius Kamnik), julija in avgusta pa tečaji potekajo na kamniškem bazenu.

Vodstvo kluba si prizadeva za izobraževanje, discipliniranje in usposabljanje mladih skozi šport, kar predstavlja ne samo vstopnico za boljšo prihodnost, pač pa tudi pomemben korak na poti k osebnostnemu razvoju. Na ta način otroci razvijajo vse ključne kompetence ne samo na dotičnem športnem področju pač pa tudi na področju kulturne zavesti, kar je pomembno za njihov osebnostni razvoj in razvoj družbe kot celote.

Vaterpolsko društvo Kamnik svoje korake opravlja premišljeno in z namenom dolgoročnosti. Zaradi tradicije, dosedanjega dela, uspehov in prizadevanja za boljšo in kvalitetnejšo prihodnost športne skupnosti si zasluži večjo podporo ter sigurnost, da ne bo vedno hodilo po samem robu preživetja.


VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica