• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

Kamniški bazen vsak dan lepši, Triglavani priskočili na pomoč!

Maloštevilna ekipa je vsak dan bolj optimistična. Kamniški bazen Pod Skalo z vse manj mulja. V naslednjih dneh nas čaka še največji zalogaj: čiščenje mulja iz bazena.

Glavni protagonist na bazenu, Darko Homar, je po prvem dnevu čiščenja omenil, da se je ogromno prečistilo predvsem opreme, ki je bila ob bazenu. Vendar pa ima občutek, da se nič ne pozna. Skromno je pozval ljudi, naj, če želijo, pomagajo po svojih močeh.

Med drugim so se na klic odzvali tudi Triglavani in njihovi starši. Veliko številna ekipa je tako v nekaj urah zgledno uredila parkirišče ob bazenu. Popolnoma je tudi zalilo klet bazena. Vsa oprema je bila dobesedno prepojena z blatom. Nekaj časa sem "bredel" po vodi v druščini Laure in Primoža, kjer smo ob pomoči še nekaj vaterpolistov počasi prenašali predmete iz kletnih prostorov. Nato smo naredili človeško verigo in klet je bila hitro spraznjena.

Zunaj so prostovoljci že nekaj dni čistili okolico in predmete. Pomagali so številni člani klubov in njihovi prijatelji, ki bazen uporabljajo za treninge in rekreacijo. Luka je priskrbel močno črpalko za umazano vodo, ki je hitro začela prazniti bazen. Včeraj so v nižjem delu bazena v nekaj urah mulj potisnili v globlji del in je tako pogled na očiščen del dal še dodaten zagon. Seveda so prišle na veselje mnogih tudi pice, vendar se nekateri (mama Lah) niso ločili od lopate.

Načrt za naslednje dni je, da se mulj z mešanjem vode izčrpa iz bazena. Sledi čiščenje okolice itd. Glavni izziv bo predstavljal ponovni zagon strojnice, ki je bila popolnoma zalita. Stroji so že na čiščenju, da se čim prej zaženejo in poženejo vodo in umazanijo skozi cevi.

Če želite pomagati, lahko pokličete Darka Homarja, da se vse organizira. Se vidimo!


Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica