• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

BREZPLAČNE VATERPOLSKE POČITNICE tudi to poletje!

Cel avgust in še polovico septembra brezplačna vaterpolo šola!

Kamniški klub Calcit Waterpolo se je odločil, da tudi letos omogoči otrokom starim med 8 in 13 let BREZPLAČNO POLETNO VATERPOLO ŠOLO!

Mlade vaterpoliste smo obiskali na jutranjem treningu. Pod budnim očesom izkušenega trenerja Blaža Balentina se vaterpolisti najprej ogrejejo. Nekaj tekov okoli bazena, krajše ogrevanje, nato pa že skok v vodo in že so bili v polnem pogonu. Za začetek so ponovili različne tehnike plavanja, nadaljevali z različnimi vajami z žogo na koncu pa so seveda odigrali čisto pravo vaterpolo tekmo.

In kaj čaka začetnike

Za vaterpolo začetnike je edini pogoj, da otrok preplava dve širini bazena oz. 40 metrov. Pod strokovnim vodstvom izkušenih trenerjev se nato naučili osnov tehnik plavanja, ki so potrebne za uspešno igranje vaterpola. Vaterpolo, ki velja po oceni strokovnjakov za enega najtežjih športov je hkrati tudi edini ekipni vodni šport, ki se igra na olimpijskih igrah.

Seveda boste poleg veščin plavanja v roke prijeli tudi vaterpolsko žogo in se seznanili z osnovami vaterpola, ki ima že dolgo tradicijo v Kamniku. Kamnik je letos tudi postal pokalni in članski državni prvak in se boste lahko srečali tudi z najboljšimi igralci vaterpola v Sloveniji.

S prizadevnim delom boste imeli veliko možnosti, da zaigrate za eno izmed selekcij slovenske reprezentance, ki se že nekaj let uspešno kosajo z vrstniki iz drugih držav. Letos gre selekcija U16 celo na svetovno prvenstvo, člani pa na evropsko.

Poleg tega se klub udeležuje številnih pripravljalnih turnirjev tudi v drugih državah, kar vam omogoča številna potovanja in spoznavanja drugih krajev. Letos bo pod okriljem slovenske vaterpolo zveze zaživela Alpska vaterpolo liga (AWL). Vsekakor je vaterpolo v velikem vzponu, postanite del zgodbe tudi vi, vabljeni!

Torej le pogumno in se vidimo v začetku avgusta!

Brezplačna vaterpolo šola!


VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2023 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica