• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

Naj moška športna ekipa Občine Kamnik za leto 2021 je članska ekipa Calcit Waterpolo Kamnik!

V Domu kulture Kamnik se je včeraj, v ponedeljek, 4. aprila, odvijala slovesna podelitev priznanj najboljšim kamniškim športnicam in športnikom, športnim ekipam in posameznikom za delo v športu.

Priznanje za najboljšo moško ekipo je pripadalo vaterpolski članski ekipi Calcit Waterpolo Kamnik!

Poleg članske ekipe so bili uspešni tudi mladinci, ki so osvojili odlično drugo mesto v državnem prvenstvu.

Gašper Žurbi pa je ob podelitvi prestižnega priznanja dejal: » Na zadnji tekmi državnega prvenstva je bilo res noro. Mi smo dali vse od sebe. Tribune so dobesedno gorele. Četrta tekma v Kamniku je bila napeta, lepše zmage si nismo mogli želeti. Pred svojim občinstvom. Dare je verjetno spet dobil kakšen siv las, ker smo po tekmi na tribuno zmetali vso klubsko opremo. Nas je potem kar malo grdo gledal. Ampak mislim, da smo se z naslovom vseeno nekako oddolžil, da ni bil tako jezen.«
Predsednik kluba Dare Homar je meddrugim še enkrat izpostavil, da klub v zimskem času nima pogojev za trening in da denar nosijo v druge občine.

Vsekakor bo topla voda premalo ... Vrhunski kamniški športniki, ki so vezani na bazen si vsekakor zaslužijo pokrit bazen in ne voženj v Kranj, Radovljico, Ljubljano, Snovik ...

Vaterpolsko društvo Kamnik - člani (vaterpolo)

Ekipa članov vaterpolskega društva Kamnik – Calcit waterpolo, je v sezoni 2021 osvojila naslov državnega in pokalnega prvaka. Dosežek  je še toliko večji, saj so naslova osvojili brez lastnega zimskega bazena. Fantom, ki so v preteklosti že osvajali naslove v mlajših kategorijah sta manjkali samo še ta dva pokala. Za uspeh so zaslužni: Martin Stele, Gašper Žurbi, Tilen Leskovec, Kristijan Novak, Sebastijan Novak, Blaž Benkovič, Urban Benkovič, Matej Nastran, Blaž Briški, Rok Bergant, Luka Sokler, David Lukič, Gašper Brišnik, Aleksander Cerar, Jošt Čarni. Trener Aleš Komelj, Pomočnik Primož Romšak.

Mladinci Vaterpolskega društva Kamnik - Calcit vaterpolo, so v letu 2021 v državnem prvenstvu osvojili 2.mesto. Fantje so člani kadetske in mladinske reprezentance.

Za uspeh so zaslužni: Luka Sokler, Urban Zupan, David Lukič, Aleksander Cerar, Tim Burger, David Golob, Marko Pilić, Matic Kordež, Jošt Čarni, Ažbe Cerar, Trener Primož Romšak.

Veliki finale je tako pripadal prav vaterpolistom, za katere so naredili celo himno. V vlogi bobnarja se je preizkusil tudi Homar, ki pa bo za pravi ritem rabil še nekoliko vaje.
besedilo / Franci Kramar (Za ZTŠK) in Aleksander Sokler / foto Aleksander Sokler

VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica