• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

Gašper Žurbi zapušča vrata Calcita!

Gašper, Gašper, Gašper ...

Po poročanju portala vaterpolo.info, si  je prvi kamniški golman Gašper Žurbi že pred časom močno poškodoval koleno. Kljub temu je stisnil zobe in pomagal Calcitu držati stik z vodilnimi. Kamnik trenutno zaseda celo drugo mesto v prvenstvu in je na dobri poti, da se uvrsti celo v veliki finale.

Poškodba je zahtevala operacijo meniskusa. Sicer Gašper dela v rehabilaticijskemu zavodu Soča in pomaga drugim pri okrevanju, tokrat pa je že v oskrbi, kot sam pravi predvsem v ženskih rokah. Po terapiji se bo že kmalu vrnil v bazen in seveda kmalu začel ponovno trenirati in braniti barve Calcita.

S poškodbo se sooča tudi drugi Gašper, Gašper Šenica, ki se je pri dokazovanju hokejskih veščin starševsko spoprijel z otroci ...in si prav tako "priboril" poškodbo kolena.

Calcit je tako ostal brez dveh prvokategornikov. Ker je žal drugi golman zaradi osebnih razlogov odklonil sodelovanje, so Kamničani na presenečenje mnogih v ekipo ponovno zvabili, ne boste verjeli, tretjega Gašperja.

Visokorasli Gašper Jeran je "bil" odličen vratar, ki je meddrugim v vratih že zamenjal Žurbija, ki se je takrat porezal z motorko. Jeran je branil tudi za Triglavane, takrat ga je v svoje vrste vabil tudi Koper, ki je igral v jadranski ligi.

Na današnji tekmi proti mariborskemu Braniku se bo torej med vratnici postavil odličen vratar, ki bo z neverjetnim razponom rok nedvomno poskrbel, da bo imel nasprotnik veliko dela.

Tekma ob reki Dravi v bazenskemu kompleksu Pristan se bo začela ob 19. uri.

naslovnica: Gašper Žurbi pri razkuževanju / foto Aleksander Sokler
vir vaterpolo.info


VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica