• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

CALCIT IN TRIGLAV VSAK S SVOJIMI NAČRTI JUTRI PRVIČ V DRŽAVNEM PRVENSTVU

Aktualni državni prvaki Calcit Waterpolo iz Kamnika se bodo jutri pomerili s Triglavani.

Trenutno najbolj vroča članska ekipa iz Kranja, ki je letos že osvojila Pokalni naslov je trenutno prvia na lestvici tudi v državnem prvenstvu. Calcit bo odigral prvo tekmo, saj se je iz že znanih razlogov tekma z Borcem v prvem krogu premaknile na drug termin.

Calcitovci, od katerih se je poslovilo kar osem prvokategornikov še vedno gradijo ekipo, ki jo sestavljajo predvsem mlajši člani, bodo tokrat v vlogi gostitelja skušali mešati štrene Triglavanom, ki so med krajšo pavzo v domačem prvenstvu uspešno nastopali v A1 Regionalni ligi in trenutno med dvanajstimi ekipami zasedajo odlično šesto mesto.

»Pomankanje treninga in tako rekoč čisto nova ekipa bo na uvodni tekmi iskala predvsem pravo sestavo moštva. Letos so tri ekipe in sicer Koper, Ljubljana in Kamnik izredno izenačene. Vsaka lahko premaga vsako. To je v prvem kolu dokazal že Koper, ki je presenetil Slovan, poleg tega je še vedno prisoten covid« je Komelj spregovoril o težavah, s katerimi se sooča v klubu.

»Na tekmo s Kamnikom se pripravljamo kot na vsako drugo v ligi, zanimajo pa nas samo tri točke. Glede na to, da gre za aktualne prvake, ki kljub temu, da letos ne nastopajo v isti zasedbi kot lani, še vedno računajo na najvišja mesta, bo to pravi test za naše moštvo, ki se je po “jadranskih” tekmah v Zrenjaninu soočalo s kar nekaj težavami zaradi okužb s covidom in karantenami. Ekipa sedaj nekaj dni že trenira v polni zasedbi, tako da srečanje prihaja kot naročeno, saj bomo na njem videli, kakšno je dejansko stanje igralcev,«  je za vaterpolo.info povedal pomočnik trenerja Jaka Mikoletič.

Na drugi tekmi bi se morala v mariborskem bazenu Pristan pomerit ekipi VD Slovan Ljubljana in AVK Branik Maribor, vendar je Ljubljančane znova obiskal covid-19 in je tako tekma odpovedana. Mariborčani bodo tako v četrtek odigrali tekmo s sestavljeno ekipo VK Gorice in slovenske mladinske reprezentance.

Trenutna lestvica je na tej povezavi.

vir: vaterpolo.info

foto Aleksander Sokler


VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica