• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

Za Calcit waterpolo močne okrepitve!

Kamniška ekipa Calcit waterpolo se je po osvojeni dvojni kroni močno prevetrila. Iz kluba je odšel Matej Nastran, ki bo nadaljeval v Kopru. Prvič v zgodovini kluba bodo za klub zaigrali kar trije tujci. V bazen se vrača tudi legendarni domači matador Gašper Šenica.

Gašper Šenica (1982)

Gašper se po letu premora vrača v kamniško ekipo. Vsestranski igralec bo igral na centrski poziciji.

Kamničan je igral za številne slovenske klube kot so AVK Triglav Kranj, VK Slovan Ljubljana, AVD Kokra in nenazadnje za domačo kamniško ekipo. Leta 1998 je s slovensko mladinsko reprezentanco nastopal na evropskem prvenstvu.

Goran Blažević (1987)

Goran je prvi tujec, ki prihaja v Kamnik! Odličen hrvaški vaterpolist velja za odličnega strelca.
 
Prekaljeni Goran je svojo vaterpolsko pot začel v VK Medveščak (Zagreb), kjer je za prvo ekipo igral kar deset sezon. Tudi sloveska liga mu ni tuja, saj je dve sezoni igral za AVK Branik Maribor. Poleg omenjenih klubov je igral še za VK Siscia, VK Varaždin, VK Stara Sava, PCVA Valenciennes in nazadnje za AZC ALphen aan den Rijn.

Ivan Gledec (1987)

Še en izkušeni hrvaški vaterpolist bo v novi sezoni pomagal Calcitu ubraniti naslov prvaka.

Ivan je svoje izkušnje začel nabirati v VK Medveščak (Zagreb) , kjer je šest sezon igral za prvo ekipo. Tudi on že pozna slovensko ligo, saj je nekaj sezon preživel pri AVK Branik Maribor. Poleg omenjenih klubov pa je v svoji karieri zaigral še za VK Siscia, VK Zadar, VK Stara Sava , VK Lošinj in VK Varaždin.

Gašper Žurbi / Calcit waterpolo Kamnik


VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica