• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

Komelj pred prvo tekmo: Za nas šteje samo zmaga!

Tako kot lansko leto je žreb določil, da mora aktualni prvak za uvrstitev med štiri najboljše najprej v kvalifikacije. Pomeril se bo z celjskim VK Posejdom na zimskem kopališču Golovec. Tekma bi se morala odviti v kamniškem bazenu Pod skalo, vendar se je zaradi bolezni v celjski ekipi tekma prestavila na danes. Celjski klub se med najboljše vrača po štirinajstih letih, kar je za vaterpolo več kot vesela novica!

“Jutri igramo prvo tekmo v sezoni 2021/22. Prejšnja sezona je bila za nas in nasploh za kamniški ekipni šport nadvse uspešna. V novi sezoni so cilji enaki, saj moramo kot pravi športniki vedno iti na zmago. Vendar bo veliko težje. Ekipa se bo po vsej verjetnost pomladila, pogoji za trening so še slabši kot v prejšnjih sezonah …  Jutri za nas šteje samo zmaga. Vse ostalo bi bilo veliko razočaranje. V nadaljevanju moramo ekipo uigrati. Za nas bo bolj pomembo državno prvenstvo, ko bomo lahko zopet v našem zunanjem bazenu igrali pred svojimi navijači,” je še dejal trener Calcita Komelj.

Calcit je z osvojeno dvojno krono in ki je hkrati odvisen od treningov drugje, po pričakovanju naletel na težave z normalnim opravljanjem treningov. Upam, da se bodo vroče glave umirile in bo o prvaku odločal pošten boj le v bazenu, ne pa  …

Tekma se bo začela ob 21. uri.

za vaterpolo.info Aleksander Sokler
foto: Aleksander Sokler


VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2022 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica