• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

Pohod ob reki, ki povezuje, bo zopet povezal Kamnik in Domžale

Pohod ob reki, ki povezuje, bo zopet povezal Kamnik in Domžale

V soboto, 4. septembra, bomo s pohodom ob Kamniški Bistrici že petič povezali Kamničane, Domžalčane in okoličane. Organizatorji – Modre novice, Zavod za turizem in šport Kamnik ter Zavod za šport in rekreacijo Domžale –obljubljajo pozitivno vzdušje.

Občini Domžale in Kamnik že leta gradita poti ob reki Kamniški Bistrici, ki ustvarjajo prostor za rekreacijo v obeh občinah in ju povezujejo. Pot bomo letos že petič povezali v rekreativno-turistično-kulturnem vzdušju s pohodom od Glavnega trga v Kamniku do Parka Martina Krpana v Domžalah. Na 14-kilometrski trasi se bodo pohodniki lahko ustavili na več postojankah, na katerih bodo dobili žige. Tisti, ki bodo prehodili celotno traso in zbrali vse žige, bodo nagrajeni s simboličnimi darili. Pot je primerna za vse starosti in stopnje pripravljenosti. Vse aktualne informacije pred pohodom lahko udeleženci dobijo na spletni strani https://www.pohodobreki.si/ ali FB profilu @pohod ob reki. Dogodek bo potekal v skladu s PCT pogoji javnih prireditev na prostem.

Tradicionalno se bosta na polovici poti pri mostu želja pod Homškim hribom srečali kamniška in domžalska občinska delegacija, ki bosta na most želja pripeli ključavnico z označbo pohoda in začetnicami obeh zavodov ter se tako simbolično zavezali k dolgoročnemu sodelovanju na področju rekreativno-turističnega povezovanja. 

Vsa leta se je Pohoda ob reki, ki povezuje, udeležilo veliko pohodnikov, ki so podprli pozitivno sporočilo o pomembnosti povezovanja in sodelovanja. Organizatorji upajo, da bo tako tudi letos. Prisrčno vabljeni!


VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica