• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

BREZPLAČNE VATERPOLSKE POČITNICE!

Cel avgust in še polovico septembra brezplačna vaterpolo šola!

Kamniški klub Calcit Waterpolo se je odločil, da omogoči otrokom starim med 8 in 13 let BREZPLAČNO POLETNO VATERPOLO ŠOLO!

Edini pogoj je, da otrok preplave dve širini bazena oz. 40 metrov. Pod strokovnim vodstvom izkušenih trenerjev se boste naučili osnov tehnik plavanja, ki so potrebne za uspešno igranje vaterpola. Vaterpolo, ki velja po oceni strokovnjakov za enega najtežjih športov je hkrati tudi edini ekipni vodni šport, ki se igra na olimpijskih igrah.

Seveda boste poleg veščin plavanja v roke prijeli tudi vaterpolsko žogo in se seznanili z osnovami vaterpola, ki ima že dolgo tradicijo v Kamniku. Kamnik je letos tudi postal pokalni in članski državni prvak in se boste lahko srečali tudi z najboljšimi igralci vaterpola v Sloveniji.

S prizadevnim delom boste imeli veliko možnosti, da zaigrate za eno izmed selekcij slovenske reprezentance, katere se že nekaj let uspešno kosajo z vrstniki iz drugih držav.

Poleg tega se klub udeležuje številnih pripravljalnih turnirjev tudi v drugih državah, kar vam omogoča številna potovanja in spoznavanja drugih krajev.

Torej le pogumno in se vidimo v začetku avgusta!

Brezplačna vaterpolo šola!


Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica