Slavili na Slovaškem

Vaterpolisti VD Kamnik letnika 2004 in mlajši so zadnji vikend zimskih počitnic igrali na turnirju v Slovaškem mestu Topolčany.

Fantje so zmagali vse tekme in zasedli 1. mesto. na turnirju so igrali in dosegali gole: Marko Pilič 20, Jošt Čarni 16, Lukas Z. Gligorovski 12,Urban Zupan 13, Gašper Brišnik 10, Aleksander Cerar 9, Ažbe Cerar 9, Matic Kordež 6, Blaž Nadižar 4, Erik Mujanovič 1 gol v golu je zanesljiv David Golob, Trener Primož Romšak. Poleg uspešne ekipe smo imeli tudi najboljšega igralca na turnirju to je bil Lukas Z. Gligorovski.

Rezultati: Kamnik: Praga 19-7, Kamnik:Brno 20-3, Kamnik: Topolčany kadetinje 21-7, Kamnik-Toplčany 27-4, Kamnik-Žilina 14-9.

V soboto, 9. 3. 2019, igrata v kopru ekipa kadetov in U15 v nedeljo je na sporedu turnir, do 15 let v Mariboru. Člani nadaljujejo z državnim prvenstvom v sredo proti Kopru. Zaradi priprav reprezentance se tekma z Borcem iz Banjaluke prestavi.

5-marec-2019-vaterpolsko-drustvo-kamnik-slavili-na-slovaskem
5-marec-2019-vaterpolsko-drustvo-kamnik-slavili-na-slovaskem (1)