• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

Slovo od leta 2015 z zmago

Sezona 2015/16 se je začela novembra, z tekmovanji so pričele vse ekipe. Pokalno tekmovanje za novo sezono so odigrali mladinci in člani, mladinska ekipa je v polfinalu premagala Ljubljano v finalu so izgubili z AVK Triglav, člani so izpadli v predtekmovanju, uspešnejši je bil mariborski Branik.

Najmlajši U11 so na dveh turnirjih igrali izven konkurence vse tekme so zmagali. Ekipa do 13 let je izgubila z AVK Triglav in Medveščakom, premagali so Branik in Bonifiko. U 15 so odigrali 5 tekem na dveh turnirjih, najmočnejše nasprotnike AVK Triglav, Opatijo in ZPK Zagreb, so imeli na prvem turnirju, ko so vse tri tekme izgubili, na drugem turnirju so premagal Kokro in Branik. Ekipa kadetov je do sedaj izgubila samo enkrat, močnejši je bil AVK Triglav ostale ekipe: Branik, Opatijo, Primorje, Ljubljano in Bonifiko je ekipa VD Kamnik premagala.

AVK Triglav ob koncu leta organizira Božično novoletni turnir, na turnirju sodelujejo ekipe iz vaterpolsko močno razvitih držav, letos so bile 4 ekipe Vojvodina in Zemun iz Srbije ter slovenski ekipi AVK Triglav in VD Kamnik. V dveh dneh 26 in 27.12.15 so vaterpolisti odigrali 3 tekme, kamniška ekipa je prvi dan premagala Vojvodino drugi dan dopoldne, so fantje in punce izgubili z AVK Triglav, nedeljsko popoldne so z odlično igro zaključili z zmago proti Zemunu, na koncu so imele tri ekipe enako število zmag in točk, najboljšo medsebojno gol razliko je imel Triglav drugi je bil Zemun in tretji Kamnik, četrto mesto je pripadlo Vojvodini. Poleg pokala, za tretje mesto, smo imeli v kamniški ekipi imeli najboljšega igralca na turnirju Luka Soklerja. Z tekmovanji smo za letos zaključili imamo še nekaj treningov nato pa čakamo 2016. V novem letu začnemo 4.1.2016.


Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica