• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

Vaterpolska državna prvenstva se zaključujejo

Kamniški vaterpolisti so se s treningi že preselili na kamniški bazen, pripravljajo pa se tudi na Dan vaterpolistov, na katerem bodo gostili ekipe iz Slovenije in tujine.

Kamniški vaterpolisti so v zadnjih tednih aktivni v vseh kategorijah, clani so koncno osvojili prvo tocko v državnem prvenstvu, na bazenu Pod skalo so igrali neodloceno z Branikom iz Maribora. Kadeti so v polfinalu državnega prvenstva izgubili z Bonifiko, na tekmi za tretje mesto so premagali Ljubljano in prinesli domov pokal in medalje. Ekipa do 15 let je v državnem prvenstvu osvojila cetrto mesto. Decki in deklice do 13 let so na zadnjem turnirju premagali Bonifiko. Zadnjo tekmo so fantje in dekleta izgubili s Triglavom in osvojili drugo mesto v državnem prvenstvu. S tekme na tekmo se razlika med kamniškimi in kranjskimi vaterpolisti manjša, to pa napoveduje zanimivo pokalno prvenstvo.

V društvu se trenutno pripravljamo na 22. Dan vaterpolistov, ki bo 19. in 20. junija. Na svoji najvecji prireditvi bomo gostili ekipe iz Slovenije in tujine, predstavili bomo plavalno šolo, ki bo imela zakljucek sezone. Ker smo se preselili na kamniški bazen, imamo trenutno zelo dobre pogoje za trening, saj se nam ni treba voziti v Kranj, ki je bil naša zimska baza. Letošnji izkupicek v mlajših kategorijah je dober, v državnih prvenstvih smo osvojili naslednja mesta: mladinci in U13 drugo mesto, kadeti tretje mesto, do 15 let cetrto mesto, do 11 let pa je do konca še en turnir. Fantje trenutno zasedajo drugo mesto.


VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica