Vaterpolske novice

Ekipa članov bo letos težko ponovila preboj v zaključni del, saj fantje še niso okusili zmage.

Zadnji tekmi proti Žusterni in Braniku napovedujeta v zadnjem delu rednega dela prvenstva boljše rezultate. Drugače je pri mladincih in kadetih. Čeprav po rednem delu ne bodo prvi, bodo naslov državnega prvaka naskakovali z drugega mesta, pri mladincih in kadetih so v odločilnih tekmah izgubili z AVK Triglav.

Kadeti:
Kamnik : Triglav 8:13, strelci za Kamnik: Blaž Briški 4, Tim Ostrež 2, Kristijan Burgar in Rok Bergant 1

Mladinci:
Triglav : Kamnik 12:9, strelci za Kamnik: Martin Stele in Tadej Debevec 3, Jaka Zorman 2, Rok Bergant 1

Na zaključnem turnirju se bodo fantje v obeh kategorijah v polfinalu pomerili z Bonifiko iz Kopra. Za dobro pripravljenost na zaključna turnirja bomo poskrbeli tudi z odhodom na priprave v Novi Sad, kjer bodo fantje vadili skupaj z Vaterpolo klubom Vojvodina, še prej pa bodo kadeti igrali na izredno močnem mednarodnem turnirju v Kranju. Konkurenca šestih ekip iz Srbije, Hrvaške, Madžarske in Slovenije bo za naše vaterpoliste dobra šola pred polfinalnima tekmama. V vaterpolskem društvu se že pripravljamo na poletne dejavnosti, saj bodo počitnice vsak čas tu, tudi letos bo pestro na kamniškem bazenu Pod skalo.