• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

V mladinski reprezentanci trije Kamničani

V sredo, 16. aprila, se je začela liga štirih.

Kamnik Slovan je igral v Kranju z AVK Triglav, končni rezultat je bil 19-10 za kranjske vaterpoliste. Na trenutke dobra igra je bila premalo za uspeh proti Triglavu. Že v soboto, 20. aprila, pa smo odšli »na morje« k Žusterni, pričakovanja so bila visoka, tudi začetek tekme je bil obetaven, saj smo povedli z 2 -0, sledil je manjši padec v igri in napake so botrovale novemu porazu. Časa za pripravo na naslednjo tekmo proti Braniku je bilo malo, saj je bila tekma že v sredo, 23. aprila, v Mariboru. Rezultat 15:9 v korist Branika je je bil glede na odigrano igro le nekoliko previsok, Kamnik Slovan je imel v nekaterih trenutkih več od igre, toda slab izkoristek igralca več je botroval visokemu porazu. Tik pred prvomajskimi prazniki smo igrali v Ljubljani z AVK Triglav in žal zopet izgubili z 11:9, kranjski vaterpolisti so imeli srečo in odnesli celo kožo.

Sedaj sledi prekinitev DP zaradi odhoda mladinske reprezentance na kvalifikacije v Francijo. Na pripravah za reprezentanco je bilo kar pet Kamničanov: Martin Stele, Jaka Zorman, Urban Benkovič, Tadej Debevec in Blaž Briški. Trener Tadej Peranovič in pomočnik Elvir Bečič sta določila potnike za Francijo in tako iz Kamnika v La Rochelle potujejo Martin Stele, Jaka Zorman in Urban Benkovič.

V začetku aprila so se kamniški vaterpolisti letnik 2002 in mlajši udeležili turnirja v Dubrovniku, na katerem je sodelovalo 30 ekip iz 9 evropskih držav. Slovenske barve sta branila VD Kamnik in AVK Triglav, na turnir smo se kamniški in kranjski vaterpolisti odpravili skupaj, saj smo tako znižali stroške prevoza. Ekipe so v štirih dneh odigrale 7 tekem, kamniški vaterpolisti in vaterpolistke so v predtekmovanju vse tekme izgubili, nato pa v tekmi za 27. mesto premagali 2. ekipo Barcelone. Na turnirju je zmagal beograjski Partizan, ki je v finalu ugnal domači Jug.


VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica