• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

V drugem delu poraz in neodločeno

Kamniški vaterpolisti so nadaljevanje prvenstva začeli s porazom 6:7.

V Ljubljani je bila za gol boljša Žusterna iz Kopra. Kamniški vaterpolisti so povedli na začetku in to je bilo na žalost edino vodstvo. V živčni in napeti tekmi so imeli več sreče gostje iz Kopra, kar nekaj priložnosti, ki so si jih priigrali domači vaterpolisti, pa je končalo v vratnici ali v rokah koprskega vratarja. Gostujoči vratar je ubranil tudi petmetrovko. Strelci za Kamnik: Martin Stele in Nik Nikolič 2, Tilen Leskovec in Elvir Bečič 1 gol. Uspešnejši od članov so bili v nedeljo mladinci, ki so premagali Olimpijo s 16:6. Na turnirju do 11 let, ki se je igral v soboto, 8. marca, v Kranju, so dobro igrali dečki in deklice, saj so osvojili odlično 4. mesto.

Na Kodeljevem sta se na tekmi 1. državne lige pomerila Kamnik Slovan in AVK Olimpija. Po začetnem vodstvu Olimpije, ki je povedla s 4:1, so kamniški vaterpolisti vzpostavili ravnotežje v igri in prevzeli tudi pobudo. Pri vodstvu z 12:11 so imeli možnost uiti na 2 gola prednosti, toda nespretna podaja po izključitvi ljubljanskega vaterpolista se je spremenila v možnost za Olimpijo, ki je ponujeno tudi izkoristila in izenačila na 12:12. Ljubljančani so dve minuti do konca povedli za gol, tako da so kamniški vaterpolisti zopet lovili priključek. Minuto in pol pred koncem tekme je gol za Kamnik dosegel Nik Nikolič in postavil končni rezultat, toda napetih trenutkov še ni bilo konec, saj so se obema ekipama ponudile priložnosti za zadetek. Na koncu je bil izenačen rezultat še najbolj pravičen. Gole za Kamnik so dosegli: Nik Nikolič in Elvir Bečič 3, Martin Stele, Tilen Leskovec in Matej Pinterič 2 in Gašper Šenica 1 gol.

Kamnik Slovan v soboto, 22. marca, igra v Kranju proti Triglavu, v sredo, 26. marca, pa v Mariboru z Branikom. V Kranju se je igral tretji turnir za starejše dečke. Ekipa do 13 let je premagala Kokro iz Kranja s 16:6. Mladi kamniški vaterpolisti bodo na začetku aprila sodelovali na turnirju v Dubrovniku, ki velja za enega največjih turnirjev na svetu za to kategorijo, saj sodeluje kar 32 ekip z vsega sveta.


Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica