• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

Še vedno prvi

Vaterpolisti Kamnik Slovana so v četrtem krogu državnega prvenstva izgubili proti članom Jadranske lige Braniku iz Maribora, končni rezultat je bil 9:11.

Kamniški vaterpolisti so vso tekmo lovili mariborske vaterpoliste, a jim tokrat ni uspel preobrat, kot na tekmi proti Triglavu. Za Kamnik Slovan so dali gole: Novak Sebastijan 4, Bečič Elvir 2, Leskovec Tilen, Stele Martin in Šenica Gašper 1 gol. Še vedno je pogled na trenutni vrstni red razveseljiv, saj kljub porazu v tem krogu ostajajo na 1. mestu. Da zmagi v prvih dveh krogih nista bili naključje, so Kamničani dokazali z remijem proti Triglavu. Tekma je bila zanimiva in polna preobratov, ko so se Kranjčani dvakrat oddaljili na 3 gole, a kamniški vaterpolisti so bili nepopustljivi in odlični v obrambi, kar se jim je obrestovalo z remijem. Prav vse igralce kamniške ekipe lahko pohvalimo, saj so ves čas tekme verjeli v uspeh. Gašper Žurbi je v nekaterih akcijah z dobrimi obrambami zaklenil kamniški gol, Tilen Leskovec dokazuje, da je izvrstni strelec, saj je bil zopet najboljši s tremi goli, Martin Stele je nezaustavljiv na centru (na njem ekipa dobiva izključitve in petmetrovke, pa še kak gol da), po en gol so poleg Steleta dosegli še Nik Nikolič, Sebastijan Novak in Elvir Bečič, igrali pa so še: Blaž Benkovič, Urban Benkovič, Urban Stele, Jaka Zorman, Tadej Debevec, Blaž Briški in Gašper Šenica.

Aktivne  tudi mlajše kategorije.
V nedeljo, 25. januarja, so igrali mladinci v Ljubljani na bazenu Kodeljevo, premagali so Kokro iz Kranja 16:6 in Bonifiko iz Kopra 11:6. Trenutno zasedajo 2. mesto v državnem prvenstvu. 1. februarja je v Kranju potekal turnir za kadete do 15 let, ekipa VD Kamnik je igrala z Ljubljano, vrstnike iz slovenske prestolnice so premagali s 15:8, ravno tako so bili boljši od Bonifike iz Kopra, ki so jo premagali s 23:14. Strelci za Kamnik so bili: Timi Ostrež 12, Komatar Žan 9, Briški Blaž 8, Burgar Kristijan 4, Kerznar Jaka 2, Bergant Rok, Lukič David in Belentin Blaž po 1 gol. Mlajši kadeti so trenutno na drugem mestu v državnem prvenstvu.


VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica