• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

Začetek nove sezone

V sredo, 20. novembra, so se začela tekmovanja v sezoni 2013/14.

V članski konkurenci so se kamniški vaterpolisti najprej pomerili z Branikom iz Maribora. Mariborčani so bili premočan nasprotnik, saj se jim pozna nastopanje v Jadranski vaterpolski ligi, končni rezultat je bil 18-4. Kamničani bodo imeli sedaj dovolj časa za pripravo na DP.

Bolj uspešni so bili najmlajši vaterpolisti našega društva. Dekleta in fantje so pokazali, da se lahko kosajo z vsem v naši državi. Na prvem turnirju smo imeli dve ekipi, prva ekipa je osvojila 3. mesto, saj je bil v polfinalu Triglav iz Kranja močnejši, v tekmi za 3. mesto pa so premagali Kokro. Druga kamniška ekipa, v kateri so igrala dekleta in 3 fantje, je premagala vse nasprotnike, ki so igrali izven konkurence, v tekmi za prvo mesto tudi koprsko Bonifiko.

V Kopru je v organizaciji VK Bonifika potekal turnir DP za ekipe do 13 let. Kamničani so igrali proti AVK Branik iz Maribora in zmagali 15-4, strelci za kamniško ekipo so bili: David Lukič 6, Tjaša Belentin 3, Martina Kemperl in Luka Sokler 2, Nemanja Bjedov in Gašper Brišnik 1 gol. V mesecu decembru začnejo s tekmovanji kadeti do 15 let, od fantov letnik 1999 v novi sezoni pričakujemo najboljše rezultate.

Dober mesec poteka vadba v bazenu v CIRIUS, kjer se najmlajši kalijo za bodoče vaterpoliste. Vadba je namenjena otrokom od 4. do 8. leta, ki se učijo plavanja in se prilagajajo na vodo, nato se je potrebno voziti v Kranj ali Ljubljano. Tedensko se vozi na vadbo v Kranj in Ljubljano preko 50 vaterpolistov in vaterpolistk, kljub temu pa so naši programi dobro obiskani. Posebej dobro je obiskana skupina otrok letnik 2002-2004. Odlično so obiskani tudi rekreativni programi, mali vaterpolo in vodna košarka. Po vseh letih delovanja v športu me vedno bolj preseneča, da se bolj ne podpre gradnja zimskega bazena v Kamniku, saj Kamničani vedno bolj množično iščejo tovrstno rekreacijo.


VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica