• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

Slovo od bazena Pod skalo

Pestro dogajanje na domačem bazenu v zadnjih treh mesecih smo popestrili še z organizacijo 20. dneva vaterpolistov, 6. kvadratlona, turnirja mali vaterpolo Kamnik 2013, poletno ligo, aktivnimi počitnicami z dnevnim varstvom in poletno plavalno šolo VD Kamnik.

Konec avgusta smo se odpravili na petdnevne priprave v dalmatinski Gradac. V času priprav je potekal mednarodni turnir za dečke do 15 let. V konkurenci ekip iz Nemčije, Slovaške, Hrvaške in Slovenije so fantje osvojili 1. mesto, Blaž Briški je bil najboljši strelec, Primož Romšak pa je dobil priznanje za najboljšega trenerja.

Na finalu poletne lige je članska ekipa v Kopru izgubila proti Žusterni in bila na koncu druga.

Od 8. junija do 6. septembra smo trenirali na domačem bazenu. Bilo je super, saj ni bilo treba razmišljati o prevozih in drugih malenkostih, ki jih potegnejo za sabo treningi od oktobra do junija. Treningi dvakrat dnevno, dovolj prostora za igranje, vse to lahko pozabimo za najmanj 8 mesecev. Vsaj najmlajšim se ni potrebno voziti, saj plavalno šolo izvajamo v bazenu CIRIUS-a.

Za konec sezone smo organizirali turnir v malem vaterpolu, ki se ga je udeležilo 10 ekip v različnih kategorijah. V kategoriji do 10 let smo imeli goste iz Maribora in Kopra, največ znanja pa so pokazali domači vaterpolisti in vaterpolistke, saj so premagali vse nasprotnike.

Tekma med ekipama Vrhpolj in Stranj se je tudi letos končala z zmago Vrhpoljcev, končni rezultat je bil 9-8, to je tudi najmanjša razlika doslej. S finalom poletne lige v Kopru se je zaključila sezona 2012/13, sledi kratka prekinitev treningov, nato začnemo s treningi v Kranju in Ljubljani. V sezoni 2013/14 bomo kamniški vaterpolisti nastopali v vseh starostnih kategorijah, največ uspeha pa pričakujemo v mlajših kategorijah. Seveda uspeh ne pride sam od sebe, saj kolektivni šport zahteva uigranost celotne ekipe in uspešne posameznike, ki jih v Kamniku ne manjka, saj so naši tekmovalci člani v vseh reprezentancah VZS.


VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica