Kamnik Slovan premagal AVK Olimpijo

V zadnjem krogu prvega dela DP za člane sta se pomerila Kamnik Slovan in AVK Olimpija.

Tekma se je odvijala drugače od pričakovanj. Ker je Olimpija nujno potrebovala zmago, da osvoji 3. mesto in se tako izogne v polfinalu AVK Triglav, je bilo pričakovati močan pritisk na kamniški gol. Bilo pa je ravno obratno. Kamniški vaterpolisti, sicer dosti mlajši po letih, so imeli igro ves čas pod nadzorom in Olimpiji dovolili samo eno vodstvo v drugi četrtini. Na koncu je bil rezultat 15-10 v korist Kamnik Slovana. Za Kamnik Slovan so dosegli gole: Tilen Leskovec 5, Gašper Šenica 4, Martin Stele 3, Sebastijan Novak, Nik Nikolič in Gašper Žurbi 1 gol.

V nedeljo, 26. maja, so kadeti izgubili tekmo DP V Kranju proti AVK Triglav z rezultatom 10-7. Za Kamnik so zadeli: Martin Stele 3, Blaž Briški 2, Tadej Debevec in Nikola Peruničič 1 gol.

V nedeljo, 2. junija, je ekipa dečkov do 10 let na mednarodnem turnirju v Trstu v konkurenci šestih ekip iz Italije in Slovenije osvojila 3. mesto. V svoji skupini so proti AVK Olimpiji izgubili 6-1, N. Gorico premagali 7-6 in v tekmi za 3. mesto premagali drugo ekipo N. Gorice 8-2. Končni vrstni red: 1. Trst, 2. AVK Olimpija, 3. VD Kamnik, 4. VK N. Gorica 2, 5. Palmanova, 6. N. Gorica.