• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

Vaterpolisti Kamnika zmagali na turnirju v Trstu

V sezoni 2012/13 je za vaterpoliste že kar lepo število tekem.

Ekipe mlajših kategorij so v igri za prvo do tretje mesto, članska ekipa Kamnik Slovan se bori za četrto, kar jih vodi v zaključne tekme. Z dobrimi igrami razveseljuje ekipa do 11 let (dečki in deklice letnikov 2002-2005) - odigrali so že štiri turnirje, na katerih so bili trikrat tretji, na turnirju v Trstu 3. marca pa so zmagali. Štiri mlade vaterpoliste do 11 let, Davida Lukiča, Blaža Belentina, Martino Kemperl in Tjašo Belentin je v ekipo povabil trener Triglava Aleš Komelj, povabilo so si zaslužili z dobrimi igrami v DP. S soigralci se bodo preizkusili na turnirju v Dubrovniku, na katerem bo sodelovalo 26 ekip iz celega sveta. V DP kadetov je kamniška ekipa visoko izgubila z AVK Triglav: fantje niso pokazali prave igre. Fantje do 15 let niso imeli nobenih možnosti proti koprski ekipi, so si pa v tekmi s Kranjčani priigrali dobro izhodišče za povratno tekmo. V Kranju je bil rezultat 9:9. Z zmago v drugi tekmi bi si zagotovili drugo mesto v DP, toda sobota 16. marec ni bil njihov dan - tekmo so izgubili, ker so naredili preveč napak. Članska ekipa Kamnik Slovan ima do konca prvega dela DP še štiri tekme: dve z AVK Olimpija ter po eno z AVK Triglav in Žusterno. Dosedanjima dvema zmagama bi bilo lepo dodati še kakšno in se tako uvrstiti v drugi del prvenstva.

Začenjajo se priprave državne reprezentance kadetov za kvalifikacije na evropsko prvenstvo, ki bodo potekale maja v Črni gori. Na prvi in drugi zbor Kadetske reprezentance so bili povabljeni štirje igralci VD Kamnik: Martin Stele, Jaka Zorman, Robin Pantič in Tadej Debevec.

V četrtek 14. marca smo kamniški vaterpolisti imeli občni zbor, kjer smo pregledali delovanje društva v letu 2012 in določili letošnje cilje. Lanskega leta se bomo spominjali po solidnih športnih dosežkih in slabi finančni kondiciji - poslovali smo sicer pozitivno, toda z veliko odrekanji. Največji strošek društva so bili tudi tokrat najemi prostorov za vadbo in prevozi na treninge v Kranj in Ljubljano. V tem letu smo si zadali cilj, da ostanejo športni dosežki vsaj na enaki ravni kot do sedaj. 22. junija bomo organizirali dan vaterpolistov, ki bo letos organiziran že dvajsetič, čez poletje bomo imeli štiri petdnevne tabore, konec poletja pa nameravamo za pet dni odpotovati v Gradac v Dalmacijo.


VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica