• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

V drugem delu še vedno brez zmage

Vaterpolisti Kamnika v drugem delu še nismo okusili slasti zmage, porazna igra proti državnim prvakom iz Kopra ni vlivala optimizma, moteča je zlasti neborbenost.

Kamničani so v tem delu izgubili vse štiri tekme, proti AVK Triglav se je stanje že malo popravilo, toda še ni bilo na nivoju, ki smo ga bili vajeni na koncu prvega dela. Proti AVK Olimpija so fantje že pokazali zobe, toda ena četrtina dobre igre je premalo za zmago.

Minulo soboto, 21. aprila, smo igrali proti Braniku v Mariboru. Vse je kazalo na zmago Kamničanov, ki so še 3 minute do konca vodili s 7:4, a se je zgodil neverjeten preobrat. Mariborčani so v zadnjih minutah dali 4 gole zaradi neodgovorne igre nekaterih kamniških vaterpolistov, ki so sicer imeli na klopi le dve rezervi in so bili na koncu močno utrujeni. Na tekmi je odlično branil Gašper Žurbi. Kljub porazu ekipa še vedno cilja na končnico, saj se z neposrednimi tekmeci sreča na domačem terenu.
Vaterpolisti nismo aktivni samo v tekmovalnem športu, saj imamo preko poletja kup dejavnosti za mlade in tudi malo starejše. Za otroke od 6 let naprej bodo zanimivi tabori, ki jih bomo organizirali skupaj s ©D Podgorje na njihovem igrišču, starejši se nam bodo lahko pridružili na plavanju in igranju vaterpola.
Veselimo se že poletnih počitnic, saj smo lani zelo uživali. Bili smo zelo aktivni in počeli smo veliko novih stvari. Odšli smo na kmetijo, kjer smo jahali konje in bolje spoznali življenje na kmetiji. Bili smo tudi na ribolovu, kjer smo si prilovili kosilo. Odpravili smo se na Veliko planino, streljali z loki, rolali, igrali odbojko, kolesarili in še mnogo drugega. Po dogodivščinah pa smo si privoščili oddih na bazenu. Veliko novega smo se naučili in sklenili nova prijateljstva.

Vaterpolisti bomo preko poletja posebno pozornost posvečali novim članom v najmlajših skupinah, saj smo ravno na tem področju med aktivnejšimi klubi v Sloveniji, naša vaterpolo šola pa je dala že kar nekaj članov reprezentanc, pred kratkim se je iz Dubrovnika vrnil Martin Mihelič, ki je odlično branil na močnem turnirju v konkurenci 20 ekip iz vsega sveta. Prvega maja gresta z reprezentanco kadetov v Ukrajino Robin Pantič in Martin Stele.


VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica