• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

Aktivni tudi med počitnicami

Čeprav je članska ekipa zadnjo tekmo v letu dobila, časa za novoletno praznovanje ni bilo, saj je bilo potrebno vzdrževati dobro formo za četrtfinale pokala Slovenije, ki se je igral 7. januarja v Kopru.

Za tekmo z Branikom se je ekipa pripravljala med počitnicami in tudi na praznični 2. januar, toda vse to ni bilo dovolj za zmago. Naslednjo priložnost da se Braniku oddolžijo za poraze bodo imeli že v februarja v 2. delu DP.

Dečki do 13 let so igrali na božično novoletnem turnirju z mednarodno zasedbo v Kranju, fantje so osvojili drugo mesto za ekipo AVK Triglav, pred hrvaškima ekipama Primorja in Opatije. Kamničani so imeli v svojih vrstah najboljšega strelca in najmlajšega igralca. V nedeljo, 8. januarja, se je v Kranju igral 1. turnir DP za dečke in deklice do 11 let. Kamniška ekipa je osvojila 4. mesto, v predtekmovanju so izgubili z AVK Triglav 9:2, igrali izenačeno 3:3 z AVK Olimpija in premagali Kokro 7:2. Gole za Kamnik so prispevali David Lukič 10, Blaž Belentin 2 in Nataša Mihelčič 1 gol.


VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica