• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

Vrhpolje "potopilo" Stranje

V petek, 19. avgusta, se je na kamniškem bazenu v izredno lepem vremenu že peto leto zapored odigrala tekma med ekipama Vrhpolje in Stranje, ki sta se v juniju pomerili na tradicionalnem Košarkarskem spektaklu.

Po lanski dokaj izenačeni tekmi so se igralci iz Stranj nadejali morebitnega uspeha, vendar kljub veliki želji niso uspeli. Zmaga z rezultatom 13 : 5 je tako že petič pripadla ekipi iz Vrhpolj v postavi: Matjaž in Karlo Reisner, Dare Homar, Jure Gostič, Fric, Matej Pungertar in Janez Balantič.

Ekipa poraženih v postavi: Tomaž Humar, Primož Bencek, Borut Nadižar, Jaka, Jure in Franc Sitar, Boštjan Jordan, Samo Mali in Matjaž Balantič pa za prihodnje leto napoveduje še bolj ogorčen boj za zmago.

Pohvalno je, da se je ob bazenu zbralo tudi precej gledalcev, ki so vneto navijali za svoje izbrance. Upajmo, da se jih bo naslednje leto zbralo še več, saj tovrstne prireditve spominjajo na dogodke izpred tridesetih let, ko se je na vaterpolo tekmah, predvsem na rivalski tekmi med Kamnikom in Vrhpoljami, zbralo tudi po 500 gledalcev. Nasvidenje torej avgusta 2012!

Janez Balantič


VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica