• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

Vaterpolo novice

Od starega leta smo se kamniški vaterpolisti poslovili s porazom v predtekmovanju pokalnega prvenstva članov, za malenkost so bili boljši vaterpolisti iz Maribora 6:7.

Začetek leta 2011 je članska ekipa začela z zmago v državnem prvenstvu in v Kranju premagala Kokro 13:9 (4:1, 1:3, 3:5, 2:3). Za Kamnik Slovan so zadeli: Kristijan Novak, Martin Stele in Tilen Leskovec 3, Sebastijan Novak 2, Nik Nikolič in Gašper Žurbi 1.

V novo leto so z zmago vstopili tudi mlajši kadeti in premagali Olimpijo z 20:7. Strelci za Kamnik so bili: Martin Stele 9, Jaka Zorman 4, Tadej Debevec, Rok Bergant 2, Tim Ostrež, Anže Javornik in Matic Mihelič 1. Dečki do 13 let so izgubili tekmo v DP proti Triglavu z 10:2, oba gola za Kamnik je dal Tim Ostrež.

V soboto, 15. januarja, je na Kodeljevem potekal zadnji krog prvega dela državnega prvenstva članov, pomerili sta se ekipi AVK Olimpija in VD Kamnik Slovan, končni rezultat je bil 15:12 za Olimpijo, gole za Kamničane so prispevali: Sebastijan Novak 7, Kristijan Novak 2, Tilen Leskovec, Robin Pantič in Urban Stele 1 gol. Ekipi sta se zopet pomerili v prvem krogu drugega dela čez teden dni, VD Kamnik Slovan je odpravil nekatere napake iz prve tekme in tekmo dobil 11:6, za VD Kamnik Slovan so zadeli: Kristijan Novak 3, Sebastijan Novak, Nik Nikolič, Urban Stele po 2, Tilen Leskovec in Gašper Žurbi po 1 gol, za zmago je najbolj zaslužna dobra obramba, če pa je šlo kaj mimo, je ujel vratar Gašper Jeran. V soboto, 29. januarja, VD Kamnik Slovan igra proti Kokri, 6. februarja proti Medveščaku, obakrat v Ljubljani na Kodeljevem ob 18. uri.

Kadeti so v nedeljo, 16. januarja, igrali na finalnem turnirju pokala Slovenije in v polfinalu visoko z 19:3 premagali ekipo Rokava Kopra. Finale med VD Kamnik in AVK Triglav je na tribune privabilo lepo število gledalcev, ekipi sta v zadnjih letih redna tekmeca za najvišja mesta v kategoriji kadetov, tokrat so bili uspešnejši Kranjčani s končnim rezultatom 15:7. Drugo mesto za ekipo, ki se mora 8-9 mesecev voziti na treninge v Kranj in Ljubljano, tudi ni tako slabo.

V državnem prvenstvu kadetov je kamniška ekipa v Mariboru visoko premagala Branik z rezultatom 33:3, za Kamničane so zadeli vsi igralci, vključno z vratarjem Gašperjem Žurbijem: Sebastijan Novak, Jaka Zorman in Nik Nikolič po 7 golov, Martin Stele 4, Blaž Briški 3, Luka Jeretina 2, Javornik Anže in Debevec Tadej 1 gol.


VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica