• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

VD CALCIT KAMNIK POKALNI PODPRVAK!

KAMNIK POKALNI PODPRVAK!

Vaterpolisti VD Calcit Kamnik so po hudem boju morali priznati premoč domačinom iz Kranja s 14:11 (3:1, 5:3, 3:3, 3:4).

V Kranju je potekalo finale za naslov Pokalnega zmagovalca med domačini AVK Triglav Kranj in VD Calcit Kamnik. Tribune so pokale po šivih predvsem na račun kamniških navijačev, ki so z glasnim spodbujanjem ob podpori bobnov navijali za svoje vse do konca tekme. V Kamnik se je vrnilo nekaj prekaljenih igralcev, ki so ob vodstu novega trenerja Aleša Komelja z velikim optimizmom pričakovali pozitiven rezulta. 

Začetek tekme je pripadal ekipi AVK Triglav Kranj, ki je povedla z delnim rezultatom 5:1. Ko je ob polčasu bil rezultat na semaforju 8:4 je že kazalo, da bodo Kranjčani brez težav zmagali. Kljub temu se naši fantje ob glasni podpori navijačev niso predali in so se na koncu približali na tri gole.

Za VD Calcit Kamnik so igrali (goli): Gašper Žurbi, Kristjan Novak (1), Martin Stele (2), Luka Sokler, Lukas Gligorovski Z., Tilen Leskovec (1), Blaž Benkovič, Rok Bergant, Sebastijan Novak (1), Aleksander Cerar (2), Blaž Briški  (3), Luka Komatar  (2) in Urban Benkovič .

Čestitke fantom za srčno igro, ekipi AVK Triglav Kranj pa za naslov pokalnega zmagovalca!

Aleksander Sokler

Z zmago v finale!

Kamnik:Ljubljana - 13:9

13:9 (4:2, 3:1, 2:1, 4:5)

Fantje so tudi na drugi tekmi premagali ekipo iz Ljubljane in se skupnim rezultatom obeh tekem 32:16 rutinirano uvrstili v finale, kjer se bodo pomerili z ekipo AVK Kranj.

Ekipo so sestavljali Blaž Benkovič 1, Bor Peterlin, David Lukič, Kristijan Novak 2, Luka Komatar 2, Luka Sokler, Martin Stele 1, Rok Bergant, Sebastijan Novak 4, Tilen Leskovec 2, Urban Benkovič.

Prva zmaga za člane!

Ljubljana:Kamnik - 7:19

7:19 (1:5, 4:4, 2:4, 0:5)

Na prvi tekmi so si fantje priigrali lepo prednost 12-ih golov in si s tem na široko odprli pot do finala. V drugem polfinalnem obračunu so v prednosti vaterpolisti AVK Triglava, ki so na prvi tekmi matirali lanske prvake VD Koper.

V ekipi za Kamnik so bili Aleksander Cerar 2, Jaka Zorman 1, Jošt Čarni, Kristijan Novak 2, Luka Sokler, Lukas Z. Gligorovski 1, Martin Stele 2, Rok Bergant, Sebastijan Novak 4, Tilen Leskovec 7, Tim Burger, Urban Benkovič.

Trener Aleš Komelj in pomočnik Primož Romšak.

V pričakovanju prve tekme

Poleg vedno odličnih mlajših selekcij v novi sezoni dobre tekme pričakujemo tudi od članske ekipe, v katero so se letos vrnili štirje pomembni člani: Kristijan Novak, Sebastijan Novak, Tilen Leskovec in Jaka Zorman. Ekipo vodi novi prekaljeni trener  Aleš Komelj.


VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica