• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

26. Dan vaterpolistov

Letno kopališče Pod skalo v Kamniku je tudi letos prizorišče zbora vaterpolistov Slovenije. Ta zbor je že 26 po vrsti, začel pa se je v petek.

Včeraj se je prvo predstavila slovenska reprezentanca U15, ki bo konec meseca julija nastopila na evropskem prvenstvu v Bolgariji in imela prvi trening.

Zbor se je nadaljeval s polfinalno tekmo Pokala Slovenje za dečke do 13. leta starosti med mladimi vaterpolisti AVK Triglava in VK Ljubljane Slovana. Boljši so bili mladi iz VK Ljubljane Slovan, ki so vrstnike iz Kranja premagali s 13:2 (2:2, 2:0, 5:0, 4:0), zadetka za AVK Triglav pa sta dosegla Nikola Lukič in Nace Štromajer.

Sledil je turnir dečkov U11 na katerem so nastopili mladi iz VK Ljubljana Slovan AVK Triglav, AVK Branik, VD Koper Primorska, VK Opatija in VD Kamnik. Slabo vreme z bliskanjem in grmenjem je nekajkrat prekinilo prva dva dvoboja, tako sta bili odigrani le dve tekmi, nato pa je organizator zaradi varnosti raje prekinil to tekmovanje. Ko se je vreme le nekoliko umirilo se je odigrala še finalna tekma pokala Slovenije za dečke do 13.leta starosti, v kateri so se pomerili mladi iz VD Kopra Primorska in VK Ljubljana Slovana. Po pričakovanju so bili Ljubljančani boljši in zmagali s 17:0 (4:0, 2:0, 5:0, 6:0).

S to tekmo pa je bil tudi uradno končan 26. zbor vaterpolistov Slovenije.

vir: http://gorenjski-utrip.si/nedeljski-sport-26-dan-vaterpolistov


Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica