• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

Vaterpolski tabor v Kamniku

Vaterpolsko društvo Kamnik bo na mestnem kopališču v Kamniku po dolgih letih ponovno zbralo številne mlade vaterpolske talente iz vse Slovenije.

Tabor vaterpolskega društva Kamnik bo potekal od 10. do 14. julija. Udeležence tabora pa prijetno presenečenje čaka že prvi dan, saj bosta tabor obiskala reprezentanta Srbije in aktualna olimpijska prvaka iz Brazilije Andrija Prlainović in Filip Filipović. Oba veljata za najboljša vaterpolista na svetu in bosta tako mlade slovenske upe dodatno motivirala. Z otroki se bosta družila od 16. ure dalje.

Tabora se bo sicer udeležilo 37 otrok starih med 10 in 15 let. »Interes je bil večji od te številke, vendar smo morali zaradi omejenih kapacitet število udeležencev omejiti,« nam je dejal Dare Homar iz Vaterpolskega društva Kamnik. Na taboru bosta zgodnje dopoldne in pozno popoldne namenjena treningom, vmes pa bodo otroci deležni izobraževanja, naredili pa bodo tudi kakšen izlet v okolico ter tako spoznali tudi Kamnik. Strokovno ekipo sestavlja šest trenerjev, na čelu s trenerjem kamniške ekipe Elvirom Bečičem.


VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica