Kontaktni obrazec

* Ali ste oseba?

U13 turnir v Kranju

V živo se javljamo iz turnirja za U13 v Kranju. Pravkar se je končala prva tekma proti Kokri. V prvem polčasu smo ekipo Kokre povsem nadigrali, tako da so v drugem polčasu dobili priložnost tudi mlajši. Končni rezultat je bil 19:3 za nas.

Tekmo proti Kopru smo začeli odlično. Tekmeca smo odlično pokrivali, tako da je trenutni rezultat 7:0 za nas.

Koper drugo četrtino začenja bolj odločno, vendar je naša obramba zanesljiva. Prvi gol za Koper 2 minuti in 25 sekund pred koncem. Odlična obramba našega golmana 11 sekund pred koncem, kontra in gol. Prvi polčas je končan z rezultatom 12:1.

Rezultat po 3/4 je 15:1. Video in foto vsebina sledi.

Tri minute do konca petmetrovka, Blaž, strel in gol. Ekipa je prevetrena. Priložnost so dobili še ostali igralci, vendar je kljub temu še vedno varna razlika.
Še minuta do konca, odlična obramba našega golmana, nato gol za Koper. Še ena odlična obramba golmana in konec. Končni rezultat 18:4.

Najboljši igralec tekme je golman David Golob. Tekmo je trener Rozi za spremembo spremljal zelo umirjeno.

Aleksander Sokler

foto: Dare Homarfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goranfoto: Lukič Goran
Stopite v kontakt z nami
    • Naslov