Kontaktni obrazec

* Ali ste oseba?

Dubrovnik 2014

Po deveturni vožnji smo skupaj s kranjskimi vaterpolisti in spremljevalci prispeli v Dubrovnik na mednarodni turnir Tomo Udovičić za letnik 2002 in mlajših. V odličnem hotelu s hrano po izbiri smo odšli na prvo tekmo z francoskim Marsejem. Kljub porazu smo si pridno začeli nabirati izkušnje. Najmanjša ekipa od 30-ih iz 9 držav se je srčno borila, tako da je na koncu prišla zaslužena zmaga proti Barceloni. Poleg tekem in treningov smo si ogledali še stari del Dubrovnika, kjer je za krajši čas za rešetkami ostal Dare.

Zmaga je pripadala Partizanu, ki je po streljanju četvercev premagal domači Jug z 8:7. Ekipa Marseja, ki nas je na prvi tekmi premagala z 13:1 je na koncu osvojila tretje mesto.

Prihod v Dubrovnik - seveda z avtobusom / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerUvodna ceremonija / foto: Aleksander SoklerKamniški mimohod  / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerVrhunska koncentracija / foto: Aleksander SoklerTaktični dogovor / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerKje je Dare.../ foto: Aleksander Sokler... najraje bi ga zaprli! / foto: Aleksander SoklerDrag razgled / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerDubrovnik 2014 / foto: Aleksander SoklerLe kdo ne uboga? / foto: Aleksander SoklerKljub zmagi nekaj vzpodbudnih besed / foto: Aleksander SoklerPo veliki zmagi nad Barcelono / foto: Aleksander SoklerRajanje na počivališču / foto: Aleksander Sokler
Stopite v kontakt z nami
    • Naslov

Maistrova ulica 15 1241 Kamnik