Kontaktni obrazec

* Ali ste oseba?

21 dan vaterpolistov

Člani vaterpolskega društva Kamnik smo že enaindvajsetič organizirali dan slovenskih vaterpolistov, dvodnevna prireditev je pokazala da v Sloveniji še želimo igrati vaterpolo, se je pa ravno tako pokazalo, da so nekateri vaterpolski delavci izredno neodgovorni v svojih dejanjih, ki mečejo slabo luč na naš šport.

V Kamniku, na bazenu Pod skalo se je zbralo v dveh dneh okoli 200 vaterpolistov različnih starosti, žal so nekatere ekipe v zadnjem trenutku odpovedale sodelovanje. odigralo se je preko dvajset tekem.

21 DAN VATERPOLA / foto: Aleksander Sokler21 DAN VATERPOLA / foto: Aleksander Sokler21 DAN VATERPOLA / foto: Aleksander Sokler21 DAN VATERPOLA / foto: Aleksander Sokler21 DAN VATERPOLA / foto: Aleksander Sokler21 DAN VATERPOLA / foto: Aleksander Sokler21 DAN VATERPOLA / foto: Aleksander Sokler21 DAN VATERPOLA / foto: Aleksander Sokler21 DAN VATERPOLA / foto: Aleksander Sokler21 DAN VATERPOLA / foto: Aleksander Sokler21 DAN VATERPOLA / foto: Aleksander Sokler21 DAN VATERPOLA / foto: Aleksander Sokler21 DAN VATERPOLA / foto: Aleksander Sokler21 DAN VATERPOLA / foto: Aleksander Sokler21 DAN VATERPOLA / foto: Aleksander Sokler21 DAN VATERPOLA / foto: Aleksander Sokler21 DAN VATERPOLA / foto: Aleksander Sokler21 DAN VATERPOLA / foto: Aleksander Sokler21 DAN VATERPOLA / foto: Aleksander Sokler21 DAN VATERPOLA21 DAN VATERPOLA
Stopite v kontakt z nami
    • Naslov

Maistrova ulica 15 1241 Kamnik